Over ons

Keesiedive is de oudste duikwinkel in Amsterdam. Al sinds 1972 maken we duikmateriaal voor de beroepsduikers en sinds 1984 bestaat de winkel. Het ‘rommel’ winkeltje op de Singel is inmiddels uitgegroeid tot een meer overzichtelijke winkel met een grote voorraad waar je nog wel steeds lekker rond kan neuzen. We zijn gespecialiseerd in duikbrillen op sterkte, en hebben een eigen merk zwembrillen op sterkte (EyeQua Swimwear). Achter de winkel hebben we een grote werkplaats waar we zelf al het onderhoud aan duikmateriaal doen.

Boegbeeld van de winkel is natuurlijk Keesie, altijd met de rode muts en altijd tijd voor een praatje. Met de jarenlange ervaring weet hij op bijna alle duikvragen een antwoord, en hij heeft vaak nog wel ergens iets liggen wat het probleem oplost. Men zegt niet voor niets: als je het nergens meer kan vinden moet je naar Keesie!

Stel je een vraag via de e-mail dan krijg je antwoord van Maureen, de vrouw van Keesie. Samen vormen zij zo een sterk duo dat ook de duikmerken IST en Saekodive uit Taiwan op de Nederlandse markt brengt. Deze fabrieken maken al jaren duikmateriaal voor vele bekendere merken, maar brengen ook eigen producten op de markt die net zo goed en meestal veel goedkoper zijn!

Kortom zoek je duikspullen voor een lang leven, en goede prijs en wil je daar graag een advies over of heb je een duikwinkel en wil je Saekodive en/of IST gaan verkopen kom gerust een keer langs! Parkeren is geen probleem want we hebben een eigen garage, bel ons dan wel even van te voren.

Getrouwd zijn wij onder water, zoals het duikers past, en dat kan je bekijken in deze video.

Hieronder een video van het programma “Uit voorraad leverbaar”.