De winkel

Openingstijden

We zijn weer open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9-17 uur. Je hoeft geen afspraak te maken. Maar om de drukte te spreiden verzoeken we je even contact op te nemen voor je komt. Wij zijn bereikbaar via telefoon 020-6221223, mail info@keesiedive.nl of WhatsApp.

Singel 310
1016 AE Amsterdam, NH

telefoon 020-6221223
info@keesiedive

Whatsapp Contact

Route en parkeren

Kom je met de auto
via de Rozengracht – Raadhuisstraat:  Rij dan over de Nassaukade naar de Elandsgracht. Aan het einde van de Elandsgracht ga je rechtsaf de Prinsengracht op. Rij door tot de Singel, via de oneven kant rij je even een rondje tot je bij nummer 310 bent. Je kan parkeren in onze garage Romeinsarmsteeg 4, deze kan je inrijden vanaf de Herengracht. Bel even aan bij de winkel of bel  020-6221223 als je in de buurt bent.

vanuit Utrecht  ga je over de Utrechtsebrug alsmaar rechtdoor tot je op de Utrechtsestraat bij de Herengracht bent. Rij linksaf de Herengracht op en sla na 3 bruggen rechtsaf de Romeinsarmsteeg in.  De Gemeente vervangt gasleidingen en hierdoor zijn veel stukken gracht en straatjes afgesloten. Soms kan het niet anders dan tegen de richting in door een straatje te rijden. 

vanuit Noord  ga je achter of langs het CS naar de voorkant. Op de Prins Hendrikkade sla je rechtsaf de Spuistraat in, achter het Paleis ga je weer rechtsaf de Raadhuistraat en de eerste links naar de Singel.

Parkeren
Je kan parkeren in of voor onze garage Romeinsarmsteeg 4. Bel even aan bij de winkel of bel  020-6221223 als je in de buurt bent.

Maar je kan er ook een dagje Amsterdam van maken. Onze winkel ligt in het centrum van Amsterdam, in het “9 Straatjes winkelgebied” en met heel veel gezellige restaurantjes en cafétjes om ons heen. Parkeer je auto goedkoop aan de rand van Amsterdam en kom met OV naar het centrum. Ideaal zijn de P+R plaatsen in Amsterdam Noord of de RAI. Van daaruit kan je met de Noord-Zuid metrolijn snel naar halte Rokin en loop je via de Dam in 5 minuten naar onze winkel! Kijk voor meer info op https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-reizen/

Kom je met het openbaar vervoer
Reis dan naar Amsterdam Centraal station. Loop door het gezellige centrum in 15 minuten naar onze winkel. Als je op de Dam staat met het gezicht naar het Paleis loop je links langs het Paleis, de eerste gracht die je tegenkomt is al de Singel. Ga over de brug links en daar vind je ons op nummer 310. Je ziet van verre al de rood-witte duikvlag!
Je kan vanaf het CS ook met de tram komen neem de lijnen 2, 12, 13 of 17 en stap uit bij halte Dam.
Kijk voor meer informatie over openbaar vervoer op https://reisinfo.gvb.nl/nl/lijnen