Services

Ademautomaten service

VAKANTIE 17 TOT 25 JUNI
 Lever je servicewerk of je computer/horloge in tot en met 15 juni. Ophalen kan dan na woensdag 26 juni.

Je kan je set ook opsturen. Stuur je set dan naar Keesiedive, t.a.v. Maureen Manders, Singel 310 hs, 1016 AE Amsterdam.

In onze eigen werkplaats verzorgen wij het onderhoud van ademautomatensets en BCD’s. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle merken, dus Aqualing, Scubapro, Mares, Sherwood, Poseidon enz. enz. servicen. Wij hebben van de meeste merken de originele onderdelen op voorraad. Bij het onderhoud wordt alles uit elkaar gehaald, gereinigd in een trilbadje en de laatste vuilrestanten worden met een borsteltje verwijderd. Daarna worden de onderdelen ingevet en weer in elkaar gezet. Alleen de onderdelen (zoals O-ringen) die niet goed meer zijn worden vervangen. Wij raden ook aan om het trimvest gelijk met de automatenset te servicen. In het opblaasmechanisme zitten onderdelen die kunnen oxideren en/of slijten en daardoor niet goed meer kunnen functioneren.
Voor de service van een set bestaande uit een 1e trap, 2e trap, octopus, console en inflatorslang bent u gemiddeld 60-70 euro kwijt, exclusief de onderdelen. Met uitzondering van een Poseidon automaat, deze servicebeurt komt gemiddeld op 90-110 euro.
Laat u de set regelmatig (elk jaar) bij ons servicen dan zullen de kosten minder worden omdat wij er minder lang mee bezig zijn, daarnaast bent u er zeker van dat u altijd met een veilige automatenset duikt.
Gebruikt u de set een paar keer per jaar tijdens de vakantie dan raden we aan de set direct na de vakantie te brengen en schoon weg te leggen. Laat u de set liggen dan zorgt het zoute water voor oxidatie en hebben wij meer tijd nodig om alles te reinigen. Brengt u hem direct na de vakantie dan zijn wij er veel sneller mee klaar en dat bespaart ons tijd en u geld.
Wij kunnen ook uw automatenset zuurstofschoon maken. Reken hiervoor het bedrag van de servicebeurt + 20% voor het duurdere vet dat wij gebruiken en de duurdere O-ringen.
Wij proberen de set binnen twee weken te servicen. Gaat u op vakantie of is de eerste duik van het seizoen gepland breng de set op tijd, zodat u zeker weet dat hij klaar is op het moment dat u weer het water in gaat!!

Batterijwissel

Wij vervangen batterijen van diverse horloges en duikcomputers.
Wij testen na vervanging van de batterij de computer in de druktank. Meestal is de batterij binnen 3 werkdagen vervangen.

Opsturen kan ook!
Stuur je horloge of duikcomputer naar:
KeesieDive
Singel 310-hs
1016 AE Amsterdam
Wij sturen de computer na de batterijwissel weer retour, na ontvangst van de betaling inclusief 9,50 euro verzendkosten.

Horloge vanaf 5,00 euro
Citizen Horloge vanaf 32,50 euro
Duikcomputer vanaf 12,50 euro
Duikcomputer Uwatec vanaf 65,00 euro

Keuring duikcilinders

Wij verzorgen de keuring van alles soorten duikcilinders: van 5 tot 15 liter, van staal tot aluminium of carbon en van M25x2 aansluiting tot groot of klein konisch of 3/4 gas.
U dient de cilinder met kraan en (indien aanwezig) netje en voet bij ons in te leveren.
De keuring van één cilinder inclusief stralen kost 65 euro; de cilinders worden ALTIJD gestraald zonder extra kosten!!!
Wij inspecteren kosteloos eerst de fles voordat wij deze naar het keurstation brengen.
Daarnaast maken wij zo nodig de kraan schoon, het schoonmaken van een enkele kraan kost 12,50 euro exclusief nieuwe onderdelen.
Het demonteren en weer in elkaar zetten van de cilinder is gratis!!!
Wij kunnen ook uw fles inspecteren en zuurstofschoon maken. Hoeft de fles niet gestraald te worden dan kost het zuurstof schoon maken 25 euro, inclusief keuringssticker exclusief nieuwe onderdelen.

Spoed reparaties, klaar terwijl je wacht!

Blaast je ademautomaat of ademt hij juist te zwaar? Kleine belletjes uit je manometer of een kapotte slang?
In onze eigen werkplaats kunnen wij kleine problemen snel verhelpen. Meestal is het klaar terwijl je wacht (en meekijkt). Lukt het niet om het direct op te lossen dan kan je altijd van ons een leensetje krijgen.
Ook voor kleine neopreen reparaties ben je bij ons aan het goede adres.

Verhuur duikmateriaal

Wij verhuren geen hele duikuitrustingen. Heb je iets nodig bijvoorbeeld voor een filmopname neem dan even contact met ons op.

Verhuur duikbril op sterkte

Niet iedereen kan of wil veel geld uitgeven aan een duikbril op sterkte. Misschien ga je maar een keertje op snorkelreis of je twijfelt of je het wel leuk vindt. Je wilt wel duiken maar je weet niet of je het wel kan. Voor deze mensen verhuren wij een duikbril op sterkte voor 30 euro voor maximaal 3 weken. Heb je de bril langer nodig dan komt er voor elke week extra 10 euro bij.
Hiervoor moet je wel even in de winkel komen om de bril te passen en de sterkte van de glazen op te meten.
En ben je na de vakantie besmet met het ‘snorkel- of duikvirus’, dan trekken we de huur (max. 30 euro) af van het aankoopbedrag van een duikbril op sterkte.

Vulstation – Duikfles vullen

Een duikfles vullen kan bij Duikshop Keesie Amsterdam.

Vullen klaar terwijl u wacht!! Parkeren in onze eigen garage!!
We vullen 200 of 300 bar cilinders met alle soorten schroefdraad met een geldige keurdatum.

Duikfles Product Prijs
230 bar Eenmalig duikfles vullen 230 bar 4,00 euro
330 bar Eenmalig duikfles vullen 330 bar 5,00 euro
230 bar Vulkaart 12x duikfles vullen 230 bar 40,00 euro
330 bar vulkaart 12x duikfles vullen 330 bar 50,00 euro
Zo nodig koelen wij de cilinders tijdens het vullen zodat je zeker weet dat er 220 of 320 Bar in de cilinder zit.

Wij vullen:

 • 200 bar cilinders
 • 300 bar cilinders
 • Alle soorten schroefdraad (M25x2; 3/4 Gas; klein/groot konisch; etc)
 • Din, inter en andere systemen
 • Geen nitrox

Vulstation is een Bauer compressor met:

   • Extra condens en olie afscheider
   • Standaard filter
   • Apart moleculair filter
  • Groot actief koolfilter