Ademautomaat service

VAKANTIE 17 TOT 25 JUNI
Lever je servicewerk in voor 8 juni. Ophalen kan dan op zaterdag 15 juni of woensdag 26 juni.

Je kan je set  ook opsturen. Stuur je set dan naar Keesiedive, t.a.v. Maureen Manders, Singel 310 hs, 1016 AE Amsterdam.

In onze eigen werkplaats verzorgen wij het onderhoud van ademautomatensets en BCD’s. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle merken, dus Aqualing, Scubapro, Mares, Sherwood, Poseidon enz. enz. servicen. Wij hebben van de meeste merken de originele onderdelen op voorraad. Bij het onderhoud wordt alles uit elkaar gehaald, gereinigd in een trilbadje en de laatste vuilrestanten worden met een borsteltje verwijderd. Daarna worden de onderdelen ingevet en weer in elkaar gezet. Alleen de onderdelen (zoals O-ringen) die niet goed meer zijn worden vervangen. Wij raden ook aan om het trimvest gelijk met de automatenset te servicen. In het opblaasmechanisme zitten onderdelen die kunnen oxideren en/of slijten en daardoor niet goed meer kunnen functioneren.
Voor de service van een set bestaande uit een 1e trap, 2e trap, octopus, console en inflatorslang bent u gemiddeld 60-70 euro kwijt, exclusief de onderdelen. Met uitzondering van een Poseidon automaat, deze servicebeurt komt gemiddeld op 90-110 euro.
Laat u de set regelmatig (elk jaar) bij ons servicen dan zullen de kosten minder worden omdat wij er minder lang mee bezig zijn, daarnaast bent u er zeker van dat u altijd met een veilige automatenset duikt.
Gebruikt u de set een paar keer per jaar tijdens de vakantie dan raden we aan de set direct na de vakantie te brengen en schoon weg te leggen. Laat u de set liggen dan zorgt het zoute water voor oxidatie en hebben wij meer tijd nodig om alles te reinigen. Brengt u hem direct na de vakantie dan zijn wij er veel sneller mee klaar en dat bespaart ons tijd en u geld.
Wij kunnen ook uw automatenset zuurstofschoon maken. Reken hiervoor het bedrag van de servicebeurt + 20% voor het duurdere vet dat wij gebruiken en de duurdere O-ringen.
Wij proberen de set binnen twee weken te servicen. Gaat u op vakantie of is de eerste duik van het seizoen gepland breng de set op tijd, zodat u zeker weet dat hij klaar is op het moment dat u weer het water in gaat!